Cum cumpar?
Cum cumpar?

Comanda pentru produse se poate lansa telefonic la 021-3205652 ; 021-3205655 ; 0752123001 ; 0752110439 ; 0745414956 ; 0752111704 ; 001-402-WESTBUY ; pe e-mail la westbuy1@gmail.com ; direct in magazinul nostru program luni-vineri ( 10.00-18.00 ) ; pe site la www.westbuy.ro  dupa inregistrare aruncind in cosul de cumparaturi . In cazul comenzilor peste 20 000 Ron se poate actiona si butonul ,, solicita oferta " de pe site-ul nostru . Pentru persoanele fizice plata se poate face numerar sau cu carduri Visa sau Master Card direct la P.OS ul din magazin , ramburs la livrarea marfii sau prin transfer bancar dupa completarea facturii proforma ( * nota : va rugam sa nu efectuati plata decit dupa ce primiti confirmarea noastra ! ) . De asemeni marfa poate fi achizitionata de catre persoanele fizice prin CREDIT in parteneriat cu Banca Transilvania singurele documente necesare sint adeverinta de Salariat si buletinul ( * pina in 20 000 Ron )

Pentru persoanele fizice din Republica Moldova sau alte state din afara Comunitatii Europene aplicam normele TAX FREE cu rambursarea TVA dupa export , FORMULARELE TAX FREE TREBUIESC STAMPILATE DE ORGANELE VAMALE LA IESIREA DIN TARA !

Pentru persoanele juridice agreata este plata prin OP ( transfer bancar ) sau prin carduri de firma direct la POS .

West Buy intermediaza pentru persoanele juridice platitoare de TVA contracte de leasing si inchiriere ( interne sau externe ) si achizitii intracomunitare la care nu este necesara plata nici unei taxe ( verificarea Cod TVA / CUI se face pe portalul VIES )

TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Produsele din site-ul nostru fac obiectul unor conditii suplimentare prin urmare la cumpararea unui produs va trebui sa fiti de acord cu contractul de vanzare de mai jos .

 • Acest website este administrat si intretinut de S.C. West Buy SRL cu sediul in Bucuresti , Strada Sapte Drumuri nr. 16 , sector 3 , Bucuresti , RO19201900 , J40/18500/ 2006 .
 • DREPTURI DE AUTOR : Intregul continut al site-ului westbuy.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea SC West Buy SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul westbuy.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare..
  West Buy s.r.l. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. .
 • MARCA INREGISTRATA : Datorita faptului ca firma noastra are reprezentante si desfasoara activitati de comert si productie in alte tari precizam ca West Buy , westbuy.ro , west-buy.md ,  westbuy impreuna cu sigla aferenta sant marci inregistrate in Romania , Moldova , China , SUA , India , Cipru , Grecia .
 •  ALTE MARCI : SC West Buy SRL ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate.
 • COMENTARII, RECENZII ( REVIEWS ) , COMUNICARI SI ALTE DATE / INFORMATII : Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere vietii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant , mail-uri in masa sau orice alta forma de spam . Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
  SC West Buy SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site-ul westtbuy nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
  In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC West Buy SRL si afiliatilor / asociatilor acesteia dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC West Buy SRL si asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC West Buy SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/ comunicarilor afisate sau transmise de un utilizator prin intermediul site-ului westbuy.ro.
 • DECLINAREA RESPONSABILITATII :
  Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate . Din acest motiv, SC West Buy SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci , specificatiile tehnice sunt informative, ele pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala , de asemenea precizam ca fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
  SC West Buy SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC West Buy SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai exista in oferta noastra.sau in oferta producatourlui. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei SC West Buy SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC West Buy SRL, dar nu si alte despagubiri. SC West Buy SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
  Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC West Buy SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC West Buy SRL de la acest client. . Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau care au comenzi livrate refuzate .
 • RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE
  Conform OG 130/2000
  Consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate prin site, sa notifice in scris SC West Buy SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC West Buy SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.
  Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cind produselor sunt comandate, platite si ridicate de la un punct de lucru al SC West Buy SRL.
  De asemenea notificarea nu este valabila pentru produsele exceptate de OG 130/2000 de la dreptul de denuntare unilaterala, cum ar fi: produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, produse cu uz specific profesional , precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid ; produse destinate inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator . Un procent de peste 95% din produsele comercializate de West Buy se incadreaza in aceasta categorie deci atentionam clientii ca metoda de returnare fara obligatii in intervalul de 10 zile de la cumparare nu se aplica la marea majoritate a produselor profesionale pe care le comercializam .
 • TAXE SUPLIMENTARE
  Pretul final platit de client este format din pretul produsului cu TVA inclus + cheltuielile de expeditie.
 • FORTA MAJORA
  SC West Buy SRL, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SC West Buy SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic sau IT de la SC West Buy SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet , lipsa functionarii conexiunilor telefonice sau de virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SC West Buy SRL, erorile de operare, greva etc.
 • DISPUTE SI CONFLICTE
  Orice conflict aparut intre SC West Buy SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
 • CONDITII LEGALE
  Site-ul westbuy.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
 • DISPOZITII FINALE
  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza , aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii , clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
  MULTUMIM ANTICIPAT CLIENTILOR PENTRU CUMPARATURI SI INTERESUL ACORDAT !